Origen

Cultura
RTVE

Origen

Origen é un programa de divulgación gastronómica producido con Interpool Media para RTVE que viaxa á orixe do produto. Ao longo de oito episodios monográficos coñecemos en profundidade como se cultivan, crían, producen e consumen xoias da gastronomía española: o xamón ibérico, a gamba branca, o lechazo, a trufa, a alcachofa, a centola, a angula e o corzo.

Produtores, cociñeiros e outros profesionais convértense en divulgadores e embaixadores do produto que representan e da súa propia terra. As súas voces autorizadas son as narradoras dos procesos polos que pasa un produto desde a súa orixe ata o seu consumo. Quen mellor coñece a materia prima é quen mellor a pode explicar.

  • Cliente
    RTVE
  • Director
    Carlos Pareja
  • Realizador
    Jairo Iglesias
  • Produción
    Elisa Martínez, Álvaro Pérez Becerra, Javi Lopa e Paco Abelleira
  • Guión
    Alexandra Sumasi
  • Dirección de fotografía
    Jairo Iglesias
  • Son
    Santi Jul, Iván Laxe e Pablo León
  • Montaxe
    Vanessa G. Sampedro
  • Axudante de montaxe
    Raúl Parga
  • Grafismo
    Rubén Salgueiros

Noticias relacionadas

 

  • Cliente
    RTVE
  • Director
    Carlos Pareja
  • Realizador
    Jairo Iglesias
  • Produción
    Elisa Martínez, Álvaro Pérez Becerra, Javi Lopa e Paco Abelleira
  • Guión
    Alexandra Sumasi
  • Dirección de fotografía
    Jairo Iglesias
  • Son
    Santi Jul, Iván Laxe e Pablo León
  • Montaxe
    Vanessa G. Sampedro
  • Axudante de montaxe
    Raúl Parga
  • Grafismo
    Rubén Salgueiros
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.