Origen

Cultura
RTVE

Origen

Origen é un programa de divulgación gastronómica producido con Interpool Media para RTVE que viaxa á orixe do produto. Ao longo de oito episodios monográficos coñecemos en profundidade como se cultivan, crían, producen e consumen xoias da gastronomía española: o xamón ibérico, a gamba branca, o lechazo, a trufa, a alcachofa, a centola, a angula e o corzo.

Produtores, cociñeiros e outros profesionais convértense en divulgadores e embaixadores do produto que representan e da súa propia terra. As súas voces autorizadas son as narradoras dos procesos polos que pasa un produto desde a súa orixe ata o seu consumo. Quen mellor coñece a materia prima é quen mellor a pode explicar.

  • Cliente
    RTVE
  • Director
    Carlos Pareja
  • Realizador
    Jairo Iglesias
  • Produción
    Elisa Martínez, Álvaro Pérez Becerra, Javi Lopa e Paco Abelleira
  • Guión
    Alexandra Sumasi
  • Dirección de fotografía
    Jairo Iglesias
  • Son
    Santi Jul, Iván Laxe e Pablo León
  • Montaxe
    Vanessa G. Sampedro
  • Axudante de montaxe
    Raúl Parga
  • Grafismo
    Rubén Salgueiros

Noticias relacionadas

 

  • Cliente
    RTVE
  • Director
    Carlos Pareja
  • Realizador
    Jairo Iglesias
  • Produción
    Elisa Martínez, Álvaro Pérez Becerra, Javi Lopa e Paco Abelleira
  • Guión
    Alexandra Sumasi
  • Dirección de fotografía
    Jairo Iglesias
  • Son
    Santi Jul, Iván Laxe e Pablo León
  • Montaxe
    Vanessa G. Sampedro
  • Axudante de montaxe
    Raúl Parga
  • Grafismo
    Rubén Salgueiros